Йеромонах Емилиан

www.silistra-diocese.eu

 

След многократно търсене на такъв екип, като Rubix Studio и Благословението на Епархийския съвет при Доростолска света митрополия, се спряхме именно на тези млади таланти и за радост за нас и на светата ни Църква и Православния свят сме много благодарни. Нека Бог да Благослови начинанията на целия екип в Rubix Studio.


Дълбок поклон и Божието Благословение да пребъде над Вас, млади хора на България!

 

 

.

 

Снежана Андреева

www.lingua-universal.com

 

През септември 2011 г. поръчахме на фирма „Рубикс Студио“ да изработи нашия фирмен сайт.

 

С цел по-адекватно представяне на отделните страници в сайта, както и на самата му визия, беше направено задълбочено проучване на бранша. В резултат на това проучване ни бяха предложени варианти и опции, представящи нашата дейност в подробности. Също така ни бяха предложени и индивидуално решение и уникална визия. Поръчката ни бе изпълнена в изключително кратки срокове.

 

Намираме работата на „Рубикс Студио“ за много професионално изпълнена и удовлетворяваща нашите нужди. След активирането на сайта ни беше проведено и изчерпателно обучение за работа, свързана с редакции по него. Допълнително ни бяха направени брандирани профили в социалните мрежи.

 

С удоволствие бихме ги препоръчали на всички, които имат нужда от такива услуги, като същевременно можем да покажем нагледно колко добре вършат те своята работа.

 

 

 

Георги Ножаров

www.training-bg.net

 

Изключително съм удовлетворен от работата си с Рубикс Студио по направата на сайта на фирмата. Бях компетентно консултиран по време на целия процес на създаване на дизайна и функционалността му в най-малките детайли. Спазени бяха всички изисквания, които имах за начина представяне на информацията и специалистите от фирмата се постараха да изпълнят всичко в договорените срокове и максимално точно.

 

Особено съм доволен от работата на Деян Седларски, който демонстрира проактивно отношение и желание да се постигнат отлични резултати.

 

С удоволствие бих препоръчал Рубикс Студио на всички, които искат да направят корпоративен сайт с отлична функционалност и на добра цена.

 

 

.

 

Галина Събева

www.prepishi.com

 

Ако искате да сте от печелившата страна при създаването на Вашия web-site се нуждаете от креативно мислене, дизайнерски умения и професионализъм. Тяхното вярно съчетание е кредото на Rubix Studio. Те създадоха дизайна на нашия интернет -сайт. Prepishi.com измина дълъг път, за да открие дизайнер, който да съумее да улови желаната визия и система на администриране съгласно нашите представи. В този смисъл искаме да подчертаем, че в тяхно лице намерихме не само отлични дизайнери със съвременна адекватна мисъл, но и изключителни професионалисти. Това се прояви в перфектната организираност и цялостното ниво на комуникация. Съчетанието на тези качества е изключително важно. Винаги бихме препоръчали Rubix Studio и им желаем много успехи в бъдеще!

 

 

.

Rubix бюлетин

...и получаваш актуална информация за Rubix studio.

последвай ни

facebook Behance vimeo

buy posters and art prints